Hvorfor vælge os

Bundlinjen hænger uvilkårligt sammen med medarbejdernes sammensætning og trivsel – og virksomhedens vigtigste ressource skal plejes og udvikles konstant i en stadig mere dynamisk verden. Læs mere os os herunder.

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

Test og analyser er naturligvis vigtige redskaber i denne sammenhæng, men ikke to virksomhedskulturer er ens og sjældent kan medarbejderne proppes ned i én bestemt  kasse. Alle konsulenter i House of Progress har mere end 10 års praktisk ledelseserfaring fra erhvervslivet, hvilket sikrer en god balancegang mellem teori og praktik, når vi gør vejen til succes lidt kortere. Forståelsen og løsningerne skabes bedst, hvis du selv har stået med udfordringerne i virkeligheden – og det har vi.

House of Progress stiller diagnosen og giver jer et meget nøjagtigt billede af justeringer, der giver virksomheden fremskridt, udvikling og bedre resultater. Vi har erfaring og resultater fra alle type virksomheder – lige fra rekruttering for den lille iværksætter, til den store tunge virksomhed med 5.000+ medarbejdere – og ingen tilbydes en forproduceret skabelonløsning hos os.

Vi er ikke enten/eller, men både/og. Teori og praksis går hånd i hånd og vi vil gøre en stor forskel hos jer. Ja, det er store ord – men kontakt os og lad os bevise værdien af et samarbejde.

lillearrow.png  Læs mere om teamoptimering       lillearrow.png  Læs mere om rekruttering