Kontakt House of Progress

Kontakt os

Hvorfor kontakte House of Progress ? Du har ikke råd til at lade være! Vi hjælper din virksomhed med rekruttering, teamoptimering og coaching. Derved hæver vi niveauet hos virksomhedens vigtigste ressourse? Gør en forskel - book et uforpligtende møde nu!

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

Adresseoplysninger
horizontalruler.png

House of Progress
Havdigevej 2, 6700 Esbjerg

Telefon: +45 4071 3213

Email: info@houseofprogress.dk

Web: www.houseofprogress.dk

CVR nr.: 33123485

Bankoplysninger

Bank: Spar V. 

Kontonr. 9070 1622702998

Brian Fonnesbæk

Kontor: Aarhus

- er partner i House of Progress og kommer med en baggrund som leder i en kapitalkæde. Som leder og chef gennem mange år har Brian Fonnesbæk en solid og bred erfaring med medarbejderudvikling og opbygning af teams. Brian har en NLP Coaching Practitioner Uddannelse og arbejder i House of Progress med fokus på resultatorienteret coaching.

Kontakt: Brian Fonnesbæk (Jylland/Fyn)

M: + 45 20947990
E: bf@houseofprogress.dk 

 

Carsten Pedersen

Carsten Pedersen

Kontor: Esbjerg

- har grundlagt House of Progress efter i mange år at have arbejdet som leder og chef i det private erhvervsliv, bl.a. inden for detailhandelen hos Dansk Supermarked, A. P. Møller Mærsk. Carsten Pedersen har arbejdet i adskillige brancher med vidt forskellige personale- og teamsammensætninger, ligesom han har været ansvarlig for alt fra 5 til 450 medarbejdere. Carsten Pedersen er uddannet certificeret Life og Business Coach hos Sophia Manning og desuden certificeret i DISC Personanalyse samt People Test System Erhvervspsykologiske Analyser.

Kontakt: Carsten Pedersen (Jylland/Fyn)

M: +45 40713213 
E: cp@houseofprogress.dk 

Carsten Dalsgaard

Carsten Dalsgaard

Kontor: København

- er partner i House of Progress og kommer med en baggrund fra militæret og fra detailhandelen. Som leder og chef gennem mange år har Carsten Dalsgaard en solid og bred erfaring med forandringsledelse, medarbejderudvikling, lederudvikling og sammensætning af teams, ligesom Carsten Dalsgaard altid har anvendt personlighedsanalyser som et aktivt udviklingsredskab. Carsten Dalsgaard er certificeret Life og Business Coach hos Sophia Manning og er desuden certificeret i People Test Systems Erhvervspsykologiske Analyser.

Kontakt Carsten Dalsgaard (København/Sjælland)

M: +45 40713213
E: cd@houseofprogress.dk