Referencer

Referencer

Vi arbejder i øjeblikket med flere store private og offentlige virksomheder, og da ikke alle opgaverne afsluttet, er referencelisten ikke helt opdateret. Ring i stedet til os, så oplyser vi gerne kontaktpersoner, der vil fortælle om deres samarbejde med os.

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

"Det har været et utrolig positivt forløb for os fra start til slut. Det skyldes de meget professionelle konsulenter fra House of Progress som med egen erfaring bidrog til et interessant og lærerigt forløb".

Lise Mortensen, Regnskabsleder Aarhus universitet

 

"Vi er 3 ansatte som i virksomheden er ledere på forskellige plan, som har fået foretaget en personlighedsanalyse hos House of Progress. Alle 3 personer og firmaet i særdeleshed, har været yderst tilfreds med den professionelle test og meget grundige og fyldestgørende gennemgang og teamproces fra Carstens Pedersens side, vi kan absolut anbefale at bruge firmaet House of Progress".

Henning Engstrøm, ejer Restaurant Carlslund

 

"Vi har været utrolig glade for samarbejdet med House of Progress. Test og analyse værktøjerne fra People Test System og efterfølgende tilbagemeldinger, har været en stor hjælp til rekruttering og valg af den rigtige kandidat til stillingen som salgschef. Det blev meget tydeligt hvem der passede bedst ind i vores team".

Bo Sørensen, Business Unit Manager, Schou Company A/S

 

I min funktion som ejerleder har jeg stået med nogle uafklaret spørgsmål og problemstillinger som jeg ikke altid har kunnet se løsningen på. Igennem coachingen med Brian Fonnesbæk har jeg fået hjælp til at finde svarene og er blevet mere afklaret omkring udfordringer i min arbejdssituation.

Lars-Erik Larsen, Dansk Epoke

 

”Jeg har været uden arbejde et pænt stykke tid, og manglede motivation og inspiration til at søge jobs. Jeg fik udarbejdet en personprofiltest af Carsten Pedersen, hvilket bekræftede mig i mine stærke og mindre stærke sider. Derudover fik jeg en forståelse for, at både mine personlige og faglige egenskaber sagtens kunne bruges indenfor nye arbejdsområder. Dét motiverede mig og styrkede min selvtillid til umiddelbart efter, at gå ud og søge, og banko, der var bid første gang!! Det har været så givende og lærende at blive coachet af Carsten Pedersen, og jeg vil klart anbefale andre at få et inspirerende pust af House of Progress.”

Hanne Hvistendahl, Tidligere jobsøgende

 

"Efter kun tre gange coaching føler jeg allerede nu en kæmpe forandring. Jeg har fået utrolig meget overskud, og føler bare at min hverdag og træning er blevet så meget nemmere - overskud overskud overskud. Samarbejdet med Carsten Dalsgaard har været fantastisk, han er den perfekte til det og formår virkelig at stille de rigtige spørgsmål og er utrolig nem at snakke med. Den perfekte til arbejdet".

Sarah Hammelstrup, Dansk og Nordisk mester i vægtløftning - AK Atlas

 

”Som direktør har jeg haft rigtig stor gavn af at bruge House of Progress som sparringpartner i mange af de udfordringer som jeg har mødt på min vej. Jeg vil klart anbefale andre at bruge en professionel og dygtig kapacitet som Carsten Pedersen.

Thue Madsen, Direktør Logiteam

 

"Samarbejdet med Dalsgaard har været helt fantastisk. Coachingen har hjulpet meget på min hverdag. Jeg har fået nogle utrolig gode redskaber til, hvordan jeg kan håndtere de forskellige udfordringer hverdagen nu byder på. Forløbet har haft stor betydning for mig som person og på min sport. Noget som jeg værdsætter utrolig meget".

Laura Hammelstrup, Dansk og Nordisk mester i vægtløftning - AK Atlas

 

"Det har været en fantastisk lærerig process vi og vores kørere har været igennem. At rykke op fra 2.division til 1. division er en hård mental nød at knække. Denne nød har House of Progress knækket, således at vi nu er istand til at sikre os i 1. divison, og tør at have målsætning om superliga i 2013. Sammen med House of Progress er det målet at skabe holdånd for vores kørere i Munkebo, og skabe det hele menneske, på og udenfor banen, således at Speedway ikke bliver en enkeltmandssport. Det er vigtigt at have gode holdkammerater omkring sig, og et godt bagland. Her hjælper House of Progress klubben godt på vej"

Thomas Lindevang, Træner Munkebo Speedway Club

lillearrow.png  Læs mere om teamoptimering       lillearrow.png  Læs mere om rekruttering