Coaching

Coaching

Coaching handler om at udnytte det fulde potentiale, uanset om det er hos en enkelt person eller en hel virksomhed. En god coach stiller spørgsmål, der fører til resultater. - At stille spørgsmål er en kunstart.

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

Business coaching

Business Coaching er for ledere, der har brug for fortrolighed og sparring til at håndtere arbejdspladsens konflikter, fx samarbejds-, interesse- og loyalitetskonflikter. Business Coaching kan også bruges i forbindelse med forandringsledelse, organisationsudvikling, værdiafklaring, vækstplaner og strategier for en afdeling eller for en virksomhed. Vi anvender ’game plans’ og anerkendte beslutnings- og risikovurderingsmodeller i vores arbejde. 

Vores kunder siger

“I min funktion som ejerleder har jeg stået med nogle uafklarede spørgsmål og problemstillinger som jeg ikke altid har kunnet se løsningen på. Igennem coachingen med Brian Fonnesbæk har jeg fået hjælp til at finde svarene og er blevet mere afklaret omkring udfordringer i min arbejdssituation”.

Lars-Erik Larsen, Dansk Epoke

Kontakt os for mere information om Business Coaching.

 

Life coaching

Life Coaching sætter fokus på livet og den livsvej, som den enkelte følger. Hos House of Progress er Life Coaching en samtaleform, hvor vi stiller spørgsmål, som den enkelte selv svarer på. Det er en effektiv og brugbar metode, der hjælper med at opridse nye målsætninger for livet, og hjælper med at afdække de forhindringer, der kan være undervejs. House of Progress udfordrer den enkelte, og vi udarbejder naturligvis en plan for, hvordan gamle mønstre og vaner ændres. 

Vores kunder siger

“Jeg har været uden arbejde et pænt stykke tid, og manglede motivation og inspiration til at søge jobs. Jeg fik udarbejdet en personprofiltest af Carsten Pedersen, hvilket bekræftede mig i mine stærke og mindre stærke sider. Derudover fik jeg en forståelse for, at både mine personlige og faglige egen- skaber sagtens kunne bruges indenfor nye arbejdsområder. Dét motiverede mig og styrkede min selvtillid til umiddelbart efter, at gå ud og søge, og banko, der var bid første gang!!

Hanne Hvistendahl, tidligere jobsøgende

Kontakt os for mere information om Life Coaching.

lillearrow.png  Læs mere om teamoptimering       lillearrow.png  Læs mere om rekruttering