Medarbejderrekruttering

Rekruttering

Professionel rekruttering skabes gennem viden og menneskelig indsigt. Rekruttering behøver ikke være dyrt eller besværligt. Vi benytter effektive test og analyseværktøjer til rekrutteringen, og prisen for test og tilbagemelding til både virksomhed og kandidat er kun kr. 5000,-. En lille investering i forhold til omkostningerne ved en fejlansættelse.

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

Tests og analyseværktøjer er naturligvis vigtige redskaber i rekrutteringsfasen – men uden vores erfaring fra mere end 1.000 gennemførte samtaler ville vi ikke kunne tilbyde en attraktiv “rekrutterings - pakke”. Faglige og menneskelige kompetencer skal gå op i en højere enhed, når den rette kandidat skal udvælges og rekrutteres – men vi slipper ikke rekrutteringsprocessen, når den rette medarbejder er fundet. Opfølgning er en vigtig del af rekruttering - og derfor “afleverer” vi ikke en ny medarbejder før denne er helt på plads i den nye hverdag.

Vores kunder siger

“Vi har været utrolig glade for samarbejdet med House of Progress. Test og analyse værktøjerne fra People Test System og efterfølgende tilbagemeldinger, har været en stor hjælp til valg af den rigtige kandidat til stillingen som salgschef. Det blev meget tydeligt hvem der passede bedst ind i vores team”.

Bo Sørensen, Business Unit Manager, Schou Company A/S

lillearrow.png  Læs mere om teamoptimering       lillearrow.png  Læs mere om coaching