Yderligere ydelser

"Intet menneske er perfekt, men et team har potentiale til at blive det". Citatet er af den britiske professor Meredith Belbin - og det illustrerer ganske godt hvordan House of Progress tænker og arbejder

Gratis personlighedsanalyse

Prøv den gratis og uforpligtende personlighedsanalyse online.

Opret login

Ledersparring

Mange ledere – både mellemledere og direktører– risikerer at blive fanget i hullet mellem medarbejdere og en direktion/bestyrelse. I dette gap, uden kolleger på samme niveau, kan det være svært at opdyrke fortrolighed og tryghed til at drøfte udfordringer og problemstillinger i virksomheden. House of Progres er dette frirum, hvor alt kan vendes uden politiske hensyn og skjulte dagsordener.

Mentorforløb

Mennesker risikerer ofte at komme i tvivl om deres rolle. Tager jeg de rigtige beslutninger – og hvorfor er skrivebordet aldrig ryddet for opgaver - hvorfor kommer jeg aldrig i mål. I House of Progress’ mentorforløb vil vores konsulent fungere som vejleder og gennem viden, støtte og ikke mindst opbakning skabe resultater. Et mentorforløb er modsat coachingen et spørgsmål om at drage nytte af mentorens egne erfaringer og kompetencer.

lillearrow.png  Læs mere om teamoptimering       lillearrow.png  Læs mere om rekruttering